Proč jsem si vybrala zrovna MLM a doplňky stravy?

Protože síťový marketing - MLM, když pracujeme, je volnost, samostatnost, peníze na koníčky, svoboda v práci, možnost naučit se mnoha novým věcem, neomezenost práce v jakémkoliv věku.

Za léta jsem vyzkoušela několik multi-levelů, ale všechno to skončilo, žádné velké budování sítí, byla jsem jen nějakou dobu takový samospotřebitel. Nikdo mi neporadil, nikdo mi nepomohl, on-line svět ještě nefungoval, jako nyní. Nikdo jsme vlastně ani nic nevěděli. A já sama jsem se ani nepídila, jak bych měla budovat sítě a pracovat, i když jsem zaregistrovala dost známých. To bylo před mnoha (asi už 20) lety.

I v Klubu Global 3000 jsem dlouho byla jen samospotřebitelem. Začátky byly pomalé, zaregistrovala jsem pár lidí. A až do doby, kdy se Global 3000 začal rozjíždět díky partnerským cukrovinkám, jsem nakupovala spíše pro svoji spotřebu a pro pár známých.

Dostala jsem se na 9. pozici a tím to ale neskončilo, spíše naopak. Svů cíl jsem si zdaleka ještě nesplnila. A tak se stále učím nové věci, vzdělávám se dál, vymýšlím dál nové věci. Prošla jsem mnoha webináři, školeními, abych se stále lepšila. A stále hledám další inspiraci, motivaci.

Udělala jsem spoustu chyb (dělala jsem je dlouho), a tak je potřeba spoustu věcí dělat jinak. Ale to tak v životě už bývá. Člověk se musí poučit z nezdarů, jít jinudy, jinou cestou a hlavně být vytrvalý, nevzdávat to. Nenechat se odradit ani chováním některých lidí. A myslím, že vytrvalost se vyplatí. Nevzdat se hned po prvním neúspěchu. Ale nevzdat se ani po víc neúspěších, jít prostě dál za svým cílem. A nevzdat se ani, když tě někdo podrazí.

A protože už vím, kde jsem dělala chyby a co by mělo být jinak, tak jsem našla novou cestu, kterou se pomalu vydávám vpřed. Chci mít hlavně okolo sebe lidi slušné, poctivé, kteří mi pomohou a takové lidi i ve svém týmu. Lidi, kteří se na sebe mohou spolehnout.

Dnes svým lidem mohu poradit, kudy cesta nevede, co mají jak udělat a čím se mají řídit. Ale je to opravdu na každém, jak za tím svým cílem půjde. A musí chtít poradit a pomoci.

Multilevel není pro každého, i když se to všude říká. Výdělek není snadný, není bez práce a nejsou ihned velké peníze. Ale zvládne to každý, kdo jen trochu bude chtít, bude si věřit a nevzdá to. Každý musí pochopit, že MLM je podnikání, jako každé jiné. Ale každý začne bez rizika, bez velkých nákladů, může začít na rodičovské dovolené, při práci, před odchodem do důchodu, při studiu, prostě kdykoliv. A dnes je ta správná doba on-line světa, takže stačí mobil, notebook nebo tablet a chuť začít. A než se vlastně stane podnikatelem, bude mít větší příjmy, tak uběhne nějaká doba.

Každý by si ale měl uvědomit jedno - když vstupuje do síťového matketingu, jde podnikat. Může si jen kupovat produkty se slevou, to ano, nemusí objednávat pravidelně, nemusí budovat žádný tým. Ale ať pak nečeká výdělky, dlouhodobé příjmy a tu vysněnou svobodu v práci a volnost. Ty samy nepřijdou.

Někdo si jen prostě bude kupovat produkty pro zdraví se slevou, dostane k tomu rady a zkušenosti a nebude muset chodit do lékárny. Pomůže mu to se zdravím a bude spokojený. A k tomu bude mít navíc cukrovinky na mlsání a další zajímavé zboží.

Proč jsem už léta v MLM?

Já jsem tu proto, ne, že bych potřebovala veliké měsíční provize, ale mít dlouhodobé příjmy, za které si splním nějaký svůj sen. Třeba, že si koupím malou, zvládnutelnou loď, na které budu plout po Labi, na Máchově jezeře i jinde. Že si koupím tablet a lepší notebook, že si koupím fotoaparát a lepší mobil, že pomohu finančně rodině. Že si udělám pěknou dovolenou bez šetření, po které toužím, když to půjde, že si koupím nějakou blbost, na kterou bych jinak neměla zbytečné peníze.

Já jsem tu proto, že se ráda učím nové věci, že pro své lidi připravuji informace, učím se dělat videa, fotím produkty a další potřebné věci pro lidi okolo mě i pro své lidi v síti. Poslouchám webináře, účastním se různých vzdělávacích akcí.

Já jsem tu proto, abych užívala naše produkty, abych byla zdravá (a mohla co nejdéle pracovat), aby o našich produktech věděli i lidé kolem mě, rodina, známí, ale i cizí lidé a abych i jim pomohla udržet si zdraví. Aby lidé okolo mě také udělali něco pro prevenci svého zdraví.

Já jsem tu proto, že si vytvářím svoji skupinu lidí, se kterými si popovídám, kterým poradím, kterým pomohu a se kterými si buduji vztahy na delší dobu. Skupinu lidí, kteří chtějí změnit svůj život, chtějí se naučit něco nového.

Co mě na tom baví a co mi to přineslo?

- No určitě mi to přineslo to, že pracuji stále, bez ohledu na to, kolik je mi let.
- Že nesedím jen u televize, ale dál se rozvíjím.
- Že mohu být v klidu v důchodu a nejsem zoufalá, co bude dál, že nebudu mít na nájem.
- Že mě stále baví se učit a zkoušet něco nového.
- Že se účastním různých seminářů, školení, které mi vždycky otevřou oči v něčem novém.
- Že se chci pouštět do věcí, kterých se bojím.

Ty ale můžeš mít své sny a cíle o hodně vyšší, můžeš si chtít vybudovat velkou firmu, velkou mezinárodní síť lidí, velké příjmy. A je to naprosto možné. Máme již členy na Slovensku, v Maďarsku, i v jiných zemích okolo. Má to ale jeden háček. Budeš muset pracovat, s tím se budeš muset smířit, že to nevznikne samo, že tu práci za tebe nikdo neudělá. Ale že budeš mít od nás spoustu podpory a pomoc.

facebook

KONTAKTY
+420 603 193 647
jitka@jitkakopincova.cz
SLEDUJTE NÁS  
+420 603 193 647 jitka@jitkakopincova.cz

Teď je ta správná chvíle chtít změnit svůj život a začít spolupracovat na novém projektu. Ten ti může přinést peníze, pomoci získat nové dovednosti a znalosti, zlepšit si image. Spolupráce může být skvělým způsobem, jak dosáhnout svých cílů a změnit život. Neboj se zkoušet nové věci a navazovat kontakty s lidmi, kteří sdílejí stejné cíle.