Proč se lidé bojí síťováho marketingu?

Proč se lidé bojí MLM - síťového marketingu? Nevím...

Už jenom slovo MLM v někom vyvolává negativní pocity a třeba ani neví proč nebo má důvody, které se síťovým marketingem vůbec nesouvisí.

Někteří s ním mají zkušenosti, protožedo MLM vstoupili a neuspěli. Pokud to byl opravdu dobrý MLM systém s dobrými produkty, asi správně nepracovali, protože jinak by určitě uspěli. Neměli správného lídra, sponzora, který by je vedl, ukázal jim, co a jak mají dělat a pomáhal jim. Nebo měli dobrého sponzora, ale nic nedělali, nic se neučili a tak jim nemělo co fungovat. Někteří narazili na multilevel, kde museli zaplatit peníze třeba jen za jeden produkt nebo museli dát vklad. V tomto systému nezískali asi dobré zkušenosti.To asi ani nebyl multilevel.

Mnozí to ale ani nevyzkoušeli, ale někde slyšeli, jak je to podvod, pyramida, letadlo a s tímto kritizováním si vystačili a i nadále vystačí. Někteří z nich se nakonec přesvědčí, jak to opravdu funguje a že to funguje. Někteří si povedou stále svoji. A hlavně to nikdy nevyzkouší....

Já osobně jsem vyzkoušela za ta léta několik multilevelů, ale nikdo ze sponzorů mi neradil, nepomohl a tak to vždycky skončilo do ztracena. Nevěděla jsem, co a jak mám dělat, on-line svět ještě nebyl a tak mi to nefungovalo. Ono to ale nefungovalo ani dalším lidem, nevěděli jsme pořádně, jak na to. Ale kvůli tomu jsem nikdy tento systém nehanila, protože vím, že to bylo ve mě, že jsem víc nehledala informace.

Síťový marketing

je ale to nejlepší, nejspravedlivější podnikání, které existuje. I v dnešní době, kdy už trochu šly stranou osobní schůzky a telefonování lidem. Všechno se přesouvá do on-line světa, je to daleko jednodušší. Někdo preferuje hlavně osobní setkání a schůzky, osobní kontakt je prostě nejlepší. Osobní kontakt je potřeba, lidi si popovídají naživo, poznají se osobně. Takovou alternativou je i on-line setkání, kde se aspoň všichni vidí a popovídají si lépe jak v telefonu. Tato setkání by měla být častá.

Multi-level marketing je prostě o budování týmu, o oslovování lidí a seznamování je s našimi produkty, s naší prací a možnými výdělky. Je to neustálý kontakt s lidmi, jak ve svém týmu, tak okolo.

Další jsou hlášky o tom, že budou dělat na ty nad sebou, kteří dostanou peníze a oni sami z toho nebudou nic mít. Že budou muset nahánět lidi, volat jim, obtěžovat je svojí nabídkou, vnucovat jim nějaký produkt. Tady s námi se můžete přesvědčit, že tomu tak vůbec není.

Že je to pyramida, přitom si málokdo uvědomí, že pyramida je vlastně každá firma - majitel, ředitel, náměstci, vedoucí, mistři a pak na konci pracující nebo dělníci. I vláda má vlastně pyramidu. Ukažte mi ale někoho z dělníků, který se stane náměstkem nebo dokonce ředitelem, i kdyby pracoval sebelépe.

V síťovém marketingu se tím ředitelem může stát kdokoliv v síti, kdo bude pracovat. Nezáleží na tom, jestli je v systému déle nebo právě začal. Záleží pouze na jednom - jestli bude chtít pracovat, bude samostatný a bude mít nějaký cíl. A pak jeho výdělky mohou být daleko vyšší, něž výdělky nějakého náměstka. A i toho jeho sponzora nebo lídra nad ním.

A multilevelový systém je opravdu taková pyramida. Srovnejte si všechny produkty do pyramidy.
Síťový marketing je super způsob práce, všude ve světě funguje velice dobře. A je to způsob spravedlivý, který dává opravdu velké šance všem, co jdou za svým cílem, jsou samostatní a jsou ochotni pracovat. To je v tomhle systému to nejdůležitější - chtít, jít za svým cílem, vědět, že budu pracovat a hlavně být samostatný. Odměnou za to je pak svoboda, peníze, noví kamarádi a další možnosti, o kterých jste dříve jen snili.

Já vím, že stále opakuji slovo být samostatný - bez toho to totiž nejde. Tady vám nikdo nebude dávat úkoly, nikdo nebude volat, co jste udělali, jak jste to udělali. Tady je to na vás. Vy musíte chtít pomoc, radu, doplnit informace. A pokud vy sami nic neuděláte, nic mít nebudete.

Já jsem dlouho byla v jedné společnosti, která mi ale nic nepřinesla. Ale náhodou jsem se dostala k novému projektu, nové společnosti, která se dostává na náš trh. A hlavně je to společnost se super lidmi, super produkty a super systémem školení. Tolik super používám proto, že jsem doposud takovouhle společnost nepoznala.

Každý jde do MLM s nějakým cílem. Vydělat si peníze, mít do budoucna stálý příjem, mít okolo sebe spoustu lidí, vybudovat si levně svoji vlastní firmu, nemuset chodit do práce, mít volnost a svobodu, nebýt závislý na svém zaměstnavateli, dosáhnout co nejdříve vyšší a vyšší pozice. Každý má svůj cíl. Pokud ho ale nemá, multilevel pro něj nebude jednoduchý.

Ono to chce vytrvalost, MLM je záležitost dlouhodobá. Je potřeba se učit nové věci, chce to samostatnost, nějaké nápady, kreativitu a nečekat ihned velké zisky, auta, dovolené, jak některé firmy slibují. Pokud chceš svobodu, dlouhodobé peníze, musíš pro to udělat hodně sám.

Proč to většinou nefunguje?

Protože, pokud se zaregistruješ, nebudeš se o nic zajímat, nic nedělat a jen sedět a čekat, že ti někdo zavolá, že za tebe někdo něco udělá, že tam najednou budeš mít peníze, tak je to naprosto zbytečné. Ale pokud se začneš zajímat, budeš se chtít dál vzdělávat, všichni ti rádi pomohou, poradí, naučí tě, budou se ti věnovat. A o tom je síťový marketing. Protože ty tohle zase pak budeš dělat pro své lidi.

Protože, pokud to vzdáš při prvním neúspěchu, nebudeš řešit problémy, skončíš a žádný úspěch tě nečeká. Je hezké říkat, že někdo má štěstí, jde mu to samo, má hodně peněz. A proč má úspěch? Protože vytrvale pracuje, nenechá se odradit nějakou překážkou, pilně se učí nové věci, řeší problémy a jde stále dál. Plánuje si věci a plány plní. Má nějaký svůj cíl a ten chce splnit.

Vezmi si papír a tužku. Doprostřed si napiš MLM a okolo napiš všechno, co jsi v životě dokázal(a). Uvidíš sám(sama), že MLM je proti tomu všemu úplné nic.

facebook

KONTAKTY
+420 603 193 647
jitka@jitkakopincova.cz
SLEDUJTE NÁS  
+420 603 193 647 jitka@jitkakopincova.cz

Teď je ta správná chvíle chtít změnit svůj život a začít spolupracovat na novém projektu. Ten ti může přinést peníze, pomoci získat nové dovednosti a znalosti, zlepšit si image. Spolupráce může být skvělým způsobem, jak dosáhnout svých cílů a změnit život. Neboj se zkoušet nové věci a navazovat kontakty s lidmi, kteří sdílejí stejné cíle.