Fuerteventura - pláž Cofete

Pláž Playa de Cofete. Místo s unikátní atmosférou. Bez restaurací, lehátek, jenom pořádné vlny.

Pláž Cofete patří podle mnoha průzkumů mezi nejhezčí pláže nejen Evropy, ale i světa. Nachází se odříznutá od civilizovaného světa pohořím Jandia a představuje panenskou přírodu v podobě divokých vln a 12 km písku.

Na samotné pláži nic kromě písku, starého hřbitova a parkoviště nenajdete, kousek nad ní se tyčí z jedné strany jediná otevřená restaurace v okolí a z druhé strany tajemná vila Case de Winter.
Na pláž se dá krkolomnou cestou dojet i autem, bylo jich tam hodně, ale je to riskantní. Jinak tam 2x denně jede speciálně upravený autobus. Vyjíždí se z přístavu Morro Jable, z autobusového nádraží. Cesta tímto autobusem je jako z vtipných videí.

Na této pláži se prý natáčelo několik filmů a tento autobus zde zanechali filmaři.

Původní záměr byl, že si půjčíme auto a objedeme si v klidu zajímavá místa i tuhle pláž. Ale sehnat auto v srpnu, době dovolených a nemít ho rezervované, je dost nemožné. Takže jsme nakonec byli rádi za všechny organizované výlety autobusem, protože jsme ostrov Fuerteventura projeli celý 3x.

KONTAKTY
+420 603 193 647
jitka@jitkakopincova.cz
SLEDUJTE NÁS  
+420 603 193 647 jitka@jitkakopincova.cz

Teď je ta správná chvíle chtít změnit svůj život a začít spolupracovat na novém projektu. Ten ti může přinést peníze, pomoci získat nové dovednosti a znalosti, zlepšit si image. Spolupráce může být skvělým způsobem, jak dosáhnout svých cílů a změnit život. Neboj se zkoušet nové věci a navazovat kontakty s lidmi, kteří sdílejí stejné cíle.