Kanárské ostrovy - Fuerteventura

Fuerteventura je krásný a zajímavý ostrov. Na délku má asi 100 km a projeli jsme ho skoro celý 3x. Na obou koncích jsou přístavy, dole Moro Jable a nahoře je přístav Corralejo, ze kterého jsme pluli na Lanzarote. Měli jsme plout trajektem, ale nakonec to byla ta žlutá lodička... pěkně foukalo a stříkali na nás vlny a tak cestou zpátky jsem si vybrala chráněný stůl se židlemi. Spousta lidí šla raději do podpalubí. Jenže to už jako naschvál tolik nefoukalo.

Od severu na jih vede celým ostrovem několik hlavních silnic, kus i dálnice. Letiště je celkem velké a dobře vybavené. Ostrov jsme projeli prakticky od Cofete po přístav Corralejo a pak na výletě jsme viděli další místa. Viděli jsme i oba velké přístavy.

Jezdí tu spousta taxíků (není jich sice tolik, jako v Egyptě), ale cena je přijatelná. A tady jsme se do nich nastoupit nebáli. Měli jsme akorát jediný problém, že nás bylo pět a tak nám vždy zavolali mikrobus, na který jsme museli většinou chvíli čekat.

KONTAKTY
+420 603 193 647
jitka@jitkakopincova.cz
SLEDUJTE NÁS  
+420 603 193 647 jitka@jitkakopincova.cz

Teď je ta správná chvíle chtít změnit svůj život a začít spolupracovat na novém projektu. Ten ti může přinést peníze, pomoci získat nové dovednosti a znalosti, zlepšit si image. Spolupráce může být skvělým způsobem, jak dosáhnout svých cílů a změnit život. Neboj se zkoušet nové věci a navazovat kontakty s lidmi, kteří sdílejí stejné cíle.