Jak to vypadá v Africe

Takový malý výlet do Afriky. Je to pouhých cca 4000 km a okolo 4 hodin letu. Vylezete z letadla a ocitnete se v jiném světě. Není to jen samý písek okolo, krásné a klidné Rudé moře, plné ryb a korálů. Je to i jiný život, jiní lidé.

Na ten provoz na ulici hned tak nezapomenu. To by snad žádný řidič od nás nedal. Žádné řidičáky, žádné značky, žádná přednost, na kole tam běžně jezdí po dvou a ještě v protisměru, na motorkách bez světel jezdí celé rodiny. Běžne 4 až 6 lidí, včetně dětí.

Jeden taxík za druhým za neustálého houkání (tím prý se zdraví a upozorňují na sebe), místo městských autobusů mikrobusy narvané lidmi, žádné zastávky. Samé obchody a před nimi majitelé stále nabízející zboží. I když projdete okolo několikrát, pokaždé se na vás vrhnou. Ale jinak jsou to lidé milí, usměvaví, přátelští, ochotní. A skoro každý umí anglicky a česky...

KONTAKTY
+420 603 193 647
jitka@jitkakopincova.cz
SLEDUJTE NÁS  
+420 603 193 647 jitka@jitkakopincova.cz

Teď je ta správná chvíle chtít změnit svůj život a začít spolupracovat na novém projektu. Ten ti může přinést peníze, pomoci získat nové dovednosti a znalosti, zlepšit si image. Spolupráce může být skvělým způsobem, jak dosáhnout svých cílů a změnit život. Neboj se zkoušet nové věci a navazovat kontakty s lidmi, kteří sdílejí stejné cíle.