Zdraví i po padesátce

Je ti víc jak 40, 45... uteče to rychle. I spousta mladých lidí má zdravotní problémy. A udivilo mě, jak hodně mladých maminek se potýká se zdravotními problémy už malých dětí. Takže to není jen pro ty hodně dříve narozené. Už čtyřicátníci by měli začít preventivně pečovat o své zdraví. Nečekat, až to začne bolet, až přijdou nemoci.

Proč já jsem kdysi dávno začala dělat síťový marketing (MLM) a doplňky stravy?

Tenkrát mě to zajímalo, bylo to něco jiného než kosmetika. Dlouhá léta mi totiž poličky plní kosmetika z Avonu. V Aonu jsem už od roku 1992, to už je více jak 30 let. Dneska jsem už zase jenom Avon Lady, která si občas něco objednává.

Prvně jsem začala s produkty Finclubu a pak mě známý zaregistroval do Klubu Global 3000. Nejprve jsem měla eshop s těmito produkty pro zdraví. Až teprve později jsem konečně začala řešit systém MLM, jak vlastně funguje a jak se dají vydělávat peníze.

A proč dělám MLM a doplňky stravy dnes?

Protože mi pomáhají udržovat zdraví. A nejen mě, ale i všem okolo. Nikdy jsem si nemyslela, že budu takovou dobu dělat v multi-level marketingu a to i v důchodu.
Naučila jsem se totiž spoustu nových věcí, nejen na Facebooku a Instagramu. Našla jsem si také pár lidí, kteří nás učí nové věci, takové dobré školitele.

A tím, že žiji s těmito produkty ve dne v noci, tak mám sílu pomáhat třeba při kopání vody a dalších náročných pracech. Ráda jsem stále na sluníčku a ráda trávím čas na lodi. A sluníčko mi nevadí také kvůli vhodným produktům.

A teď otázka: Proč pracuji v tomhle systému?

V multi-level marketingu, v MLM? V systému, o kterém buď nic nevíte nebo o kterém jste slyšeli, že to nefunguje, že je to podvod, pyramida. Ale tak to vůbec není. Lidé se toho bojí, protože o této práci nic nevědí nebo mají z nějakých důvodů špatné zkušenosti.

Já tuto práci dělám od roku 2010 a vím, že to funguje. A to stále u jedné MLM společnosti. Jsem sice už důchodkyně, ale zvládám to. Takže vy to zvládnete určitě také. Mám již pravidelný důchod, ale komu se nehodí slušné peníze navíc? Nelíbilo by se vám, mít důchod spíš jako přivýdělek, jako to mám já?

Ale budete muset také pracovat, ne že ne, ale podle svého, doma, bez šéfa a sami si určíte, jak. Já vás to naučím.

Přestaňte nadávat na stát, na vládu a vezměte život do vlastních rukou, vezměte i svoje zdraví do vlastních rukou. Jedině vy sami si můžete změnit svůj život, nikdo jiný. A pokud to nevyzkoušíte, nebudete vědět, jestli se vám to bude líbit, jestli to funguje.

A když začnete co nejdříve, budete mít k důchodu peníze navíc a sami si nakonec určíte, kdy v zaměstnání skončíte.

Klidně se ptejte, jak to funguje, co mi to přináší, jak mi tato práce pomáhá. A pokud jste někdy takovou práci zkoušeli a nedařilo se vám, probereme, proč tomu tak bylo.

facebook

KONTAKTY
+420 603 193 647
jitka@jitkakopincova.cz
SLEDUJTE NÁS  
+420 603 193 647 jitka@jitkakopincova.cz

Teď je ta správná chvíle chtít změnit svůj život a začít spolupracovat na novém projektu. Ten ti může přinést peníze, pomoci získat nové dovednosti a znalosti, zlepšit si image. Spolupráce může být skvělým způsobem, jak dosáhnout svých cílů a změnit život. Neboj se zkoušet nové věci a navazovat kontakty s lidmi, kteří sdílejí stejné cíle.