Jak také pracujeme

Kromě jiného nás také baví natáčet videa, dělat fotky produktů a to na nejrůznějších místech.
Někdy vypadáme zvláštně a divně a lidé se po nás ohlížejí a ptají se, co to děláme... ale je to někdy docela legrace, když se nedaří. Někdy nám to kazí dítě, které nespolupracuje, jak by mělo. Někdy se do toho připlete pes.

Produkty se dají lidem ukázat a předvést jak osobně na schůzkách, tak i na fotkách a videích na sociálních sítích. Tam to uvidí mnohem více lidí najednou.

Dalším naším aktuálním snem byl dron. Takový menší, do batohu, s dobrou kamerou. A pak už se to jen naučit a nikde ho nerozbít. Teď ho máme a dobře se s ním točí třeba i školení ve velkém sále.

Nosíme produkty na různá místa, ať už přímo za účelem focení a natáčení nebo jen tak pár produktů v batohu a ono se to někde hodí vyfotit, natočit.

A tak pár fotek, jak to v reálu vypadá

Tak tohle je v létě na jezeře Milada u Ústí nad labem. Tam se točilo i fotilo dobře.

A takhle to vypadá v lese. Prostě po cestě se vždycky objeví nějaké vhodné místo na vyfocení. Tak tady je třeba například zřícenina Blansko a hrad Helfenburk. Dá se fotit i na starých pražcích na tzahradě nebo na hromadě kamení. Inspiraci najdete všude.

A focení v Inspiračním parku CS Betonu ve Velkých Žernosekách bylo také super. Lidé na nás koukali dost divně. No aby někdo rovnal plechovky do kruhu, běhal okolo nich s gimbalem, se kterým to moc neumí, to se tam asi často nestává. Jestli nás pozorovali i na kamerách, které jsou všude...

A jak to zase vypadá u vody, třeba na Máchově jezeře nebo na jezeře Milada...

Dá se pracovat prakticky všude. Všude můžeš ukázat lidem naše produkty, všude si je můžeš vzít s sebou. Ať už je to káva v termosce, nějaký nápoj v lahvi a céčka v zimě a Prosun v létě na sluníčko. Dá se s tím klidně natočit i jakékoliv video.

Jinak se u vody dá i plánovat a vymýšlet nové akce, dá se natáčet a fotit spousta věcí, které se pak dají použít na videa, na fotky. Dá se pracovat i na zahradě. Všude se dá natočit video nebo udělat živé vysílání. A všude se dají i číst motivační knihy.

A prakticky všude si produty můžeš vyfotit. Neboj se, netahám s sebou plné plechovky a lahvičky. Mám obaly prázdné a tak si jich do batohu mohu vzít více a nijak mě netíží.

A nedáme si pokoj ani na dovolené, takže si kosmetika a parfémy s námi letěly letadlem skoro 5 hodin až daleko k Africe. No který parfém se podívá jen tak takhle daleko... no přece moje oblíbená desítka.

facebook

KONTAKTY
+420 603 193 647
jitka@jitkakopincova.cz
SLEDUJTE NÁS  
+420 603 193 647 jitka@jitkakopincova.cz

Teď je ta správná chvíle chtít změnit svůj život a začít spolupracovat na novém projektu. Ten ti může přinést peníze, pomoci získat nové dovednosti a znalosti, zlepšit si image. Spolupráce může být skvělým způsobem, jak dosáhnout svých cílů a změnit život. Neboj se zkoušet nové věci a navazovat kontakty s lidmi, kteří sdílejí stejné cíle.